top of page

 

 

 

 

 

 

 

Trainen Met Passie is een initiatief van Sonja van der Stelt

 

Door mijn jarenlange ervaring als trainingsacteur in verschillende bedrijven en organisaties heb ik gezien wat effectief in een training is en wat niet. Ik onderzocht wat een training een goede training maakt en hoe je zorgt voor een transitie van de huidige situatie naar de gewenste situatie van de opdrachtgever. Daarnaast kijk ik naar de leerdoelen van de deelnemers en de borging daarvan.

Voordat ik ging werken als trainingsacteur heb ik 20 jaar als apothekersassistente gewerkt in verschillende apotheken in grote steden. De waardevolle ervaring die ik in die jaren heb opgedaan wat betreft klantcontact neem ik nu mee in mijn trainingen. 

Andere bedrijven en organisaties waar ik als trainer inmiddels heb gewerkt zijn onder andere overheidsdiensten zoals Rijkswaterstaat en ILenT, omgevingsdiensten, supermarktketens, bouwmarkten en handhaving voor diverse gemeenten in Nederland. 

Tijdens mijn trainingen maak ik gebruik van verschillende modellen en theorieën die bewezen doeltreffend zijn. Denk aan gedragsprofielen als DISC en Roos van Leary bijvoorbeeld.

Snel schakelen, improviseren en observeren is door mijn werk als trainingsacteur een tweede natuur geworden en ik zet deze kwaliteiten effectief in tijdens mijn trainingen.  

Doordat ik de afgelopen jaren een groot netwerk heb opgebouwd kan ik nu samenwerken met de allerbeste trainers en zeer ervaren trainingsacteurs! Indien nodig maak ik, om de beste resultaten voor uw bedrijf te halen, ook gebruik van experts op het gebied van mentale kracht en escalatie preventie. 

Voor mij is het  belangrijk dat een training voor elke deelnemer interessant blijft en actief mee blijft doen. Kennis overdracht, nieuwe inzichten en hoe je het direct toe kan passen in de werkomgeving is mijn missie. En dat met enthousiasme, variatie, plezier en.. met passie!

media-studio_edited.jpg
bottom of page